We stellen je graag voor aan de 3 nieuwe diertjes. De Woody-koi, het Woody-stokstaartje en de Woody-zebra.

De koi ziet de zomer heel zen tegemoet. Dit marinethema in wit, blauw en koraalrood krijgt dankzij deze sierlijke vis een Japans tintje. Denk vooral niet dat het onder water altijd rustig is. Onze Woody koi-vissen  houden van muziek. Met hun trompetten en trombones blazen ze tussen de bellen door ook leuke deuntjes waarop de vissen dansen dat het een lieve lust is. En af en toe gaan ze een hapje eten aan de sushi bar. 

Je zag hem vast al op onze Facebookpagina of op ons Instagram-account: het Woody-stokstaartje is bruin, schattig en vooral razend nieuwsgierig! Ze staan altijd op de tippen van hun kleine pootjes en kijken met hun grote ogen in het rond. Om nog scherper te kunnen kijken, gebruiken ze een bril, een vergrootglas en soms zelfs een verrekijker. Het stokstaartthema is heerlijk zomers gekleurd: flasy koraalroze wordt gecombineerd met fijne lijntjes in rood, gebroken wit en petrol.

Zebra's zijn eigenlijk gewoon paarden met leuke streepjes: een perfecte match met onze pyjama's!  De Woody-zebra is een tattoo-artiest: hij houdt ervan om zichzelf en zijn vrienden te versieren met tattoos. "The world's most famous tattoo artist since 1994" staat er op de pyjama's te lezen. De zebra-kleurtjes zijn erg frivool: de pyjama's zijn versierd met hippe prints en streepjesmotieven van grijs, geel, groen, zwart en wit.

De Woody-pyjama's en slaapkleedjes zijn bestemd voor alle leeftijden  en beschikbaar van 0 jaar tot XXL: ideaal om te 'mix & matchen' met het hele gezin.

De volledige Woody-collectie voor de zomer 2019 kan je nu kopen in onze winkel in Leuven of online op onze eigen webshop!

Happy shopping, Natalie xxx In Het Woud

Geplaatst in Blog door

in het Woud