Communie of lentefeest!
Onze 5 best verkochte cadeau’s


Je bent te gast op de communie of het lentefeest van je neefje of nichtje, mete- of petekind, broertje of zusje. Nu je erbij mag zijn op zo’n grote dag, wil je de ster in de familie niet met lege handen onder ogen komen. Heb je al een gepast geschenk gevonden?

pip sudio toiletzak

1. Handdoeken en toiletzakjes van PiP-studio

Romantische bloemen en vrolijke kleuren zijn de basis voor de PiP-studio collectie. Deze happy collectie tovert pretlichtjes in de ogen van de communie meisjes. Een sprankeltje romantiek! Happy products for happy people.

Wij verwennen de meisjes deze lente met prachtige toiletzakjes, in blauw, roze of koraalrood. Een mooi geschenk voor een communicant. Kom ook onze communie promotie bekijken van PiP-studio handdoeken. Voor de échte meisjes, met besjes, aardbeien en bloemen.

2.      Zwemhanddoeken van Woody

Is de grote held fan van zwemmen? Of is hij een echte waterrat, of is zij een kleine zeemeermin?

Dan oogst je zeker succes met de handdoeken van Woody. Je hebt ze in allerlei kleuren en formaten… maar bovenal zijn ze super COOL!!! Ideaal als zwemhanddoek voor de zwemlessen op school.

Snurk dekbedovertrek haai

3.        Dekbedovertrek van Snurk

Hoe leuk kan een dekbedovertrek zijn? Bij Snurk zijn ze alvast erg creatief geweest! Met deze dekbedovertrekken scoor je op originaliteit en droomt de communicant nog vele nachten over de prachtige dag.

Je heb er met bananen, met een haai, een prinses, een brandweerman, een zeemeermin, een eenhoorn, een botsauto, … en nog zoveel meer! Je kan je favoriete Snurk dekbed online kopen op onze webshop!

Woody #woody25

4.        #woody25 collectie – limited edition

De #Woody25 verjaardagscollectie is gewoon te gek! Is je zoon of dochter de Woody-pyjama ontgroeit? Geen probleem, deze print is zo hip en trendy. Je vindt er alle iconische diertjes van de laatste 25 jaar in terug! Voor kinderen en volwassenen! Lees meer...

5.        Happy Socks

Geen saaie sokken voor deze communicanten … Happy socks willen zij!! Zoveel kleurtjes en designs, je vindt ze terug op onze webshop.

happy socks

Geplaatst in Blog door

Frederik Lamotte