Brinkhaus

De naam BRINKHAUS staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed. Zij stellen de hoogste eisen aan design en slaapcomfort. Op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring ontwikkelen en produceren zij hoogwaardig beddengoed. Daarbij gaan zij altijd op een verantwoorde manier om met de natuur.

De keuze van een dekbed is niet evident. Welke vulling verkiezen we: synthetisch, natuurvezel of dons?  Welke warmteklasse enz...?

Brinkhaus geeft een antwoord op al uw vragen.  Deze fabrikant biedt synthetische dekbedden, natuurvezel dekbedden en donzen dekbedden.

De synthetische dekbedden zijn in het algemeen licht in gewicht en bieden een fijne warmte-isolatie.  Synthetische dekbedden zijn voordeliger dan dekbedden van dons, maar zijn bijna net zo zacht.  Bovendien zijn ze wasbaar!

De katoenen zomerdekbedden bieden een ideale oplossing voor de warmere zomernachten. Deze dekbedden bestaan voor 100% uit katoen, en zijn uitermate licht en luchtig.

De reeks Classica van Brinkhaus is het donsprogramma. Deze dekbedden zijn gevuld met 90% Poolse ganzendons en 10% ganzenveertjes. Dit geeft een uitstekend warmte-isolerend vermogen. De constante temperatuur die het lichaam droog en warm houdt, blijft tijdens het slapen gewaarborgd.

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het perfecte dekbed en staan u bij met professioneel advies.

Brinkhaus
Brinkhaus
Brinkhaus

In Het Woud Leuven

Exclusief in onze winkel

Deze producten zijn exclusief te koop in onze winkel .

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op! Onze winkel