Maatwerk

‘In Het Woud’ is reeds vele jaren gekend om zijn prachtig maatwerk. Wij helpen u nog steeds met dezelfde professionaliteit verder op het gebied van maatwerk in tafellinnen en bedlinnen.

Tafellinnen

De mode rond tafellinnen is de afgelopen jaren erg verandert. Heb je een prachtige tafel aangekocht en wil je deze niet meer verstoppen onder een tafellaken, of wil je voor een diner thuis met familie of vrienden het perfecte tafellaken voor uw tafel, die geen standaard afmetingen heeft? Wij bieden u de oplossing. Ronde, ovale, lange, brede en smalle tafels zijn ons niet vreemd. Zelfs voor uw cirkante tafel helpen wij u met veel plezier verder. Vaak maken we ook een tafellakens voor een deel van de tafel, zodat je mooie tafel nog steeds zichtbaar blijft. We werken met stoffen van Libeco en Sander, en we hebben meer dan 20 kleuren in voorraad. Zo kunnen we jouw tafellaken op maat leveren binnen de week.

Zoek je een elegante maar zeer praktische oplossing om je tafel aan te kleden, kom dan eens kijken naar ons aanbod in acryl tafellakens op rol van Finesse. Deze tafellakens zijn te reinigen met water en zeep, ideaal voor grote en kleine ‘smospotten’. Of kies voor een toile cirée van Lola, een geplastificeerd tafellaken in hippe en trendy kleuren.

Om de tafel te beschermen bieden we u tenslotte ook nog een tafelbeschermer aan. Deze beschermt uw tafel tegen vocht, krassen en warmte. De anti-slip laag geeft extra comfort en veiligheid een perfecte tafeldekking.

Bedlinnen

Jouw slaapkamer is je favoriete plek, je eigen cocon waar de stress van je afglijdt. Uniforme maten doen er niet toe, het gaat om jouw comfort. En dus ook jouw maten. Daarom kan je bij ons kiezen voor bedlinnen op maat. Je kiest de kwaliteit van de stof, de kleur en vervolgens de afwerking.

We werken voor deze service samen met het Belgische bedrijf Lysdrap. Al het bedlinnen wordt in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerde medewerkers. Op en top Belgisch dus! Wij helpen je in de winkel graag verder met het kiezen, samenstellen en ontwerpen van je bedlinnen, aan de hand van voorbeelden en kleurstalen. Dit maatwerk vraagt om een levertermijn van 4 tot 5 weken. Wacht dus niet te lang voor het mooiste cadeau: een ideale nachtrust.

Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

 

Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

 

Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

In Het Woud Leuven

Exclusief in onze winkel

Deze producten zijn exclusief te koop in onze winkel .

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op! Onze winkel