Lysdrap

Het bedlinnen van Lysdrap is er voor de liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen, voor zij die van een tikkeltje exclusiviteit houden in de slaapkamer. Door een doordachte keuze in de materialen en de productie, kunnen ze de kwaliteit bewaken en garanderen. Je slaapt in het gevoel van absolute klasse.

Lysdrap werkt met een voorontworpen model waarbij jij de details bepaalt. Je kiest de kleur, de stof, de afwerking,… Vertrouw gerust op hun premium quality, de creativiteit en de Belgische know how. Dit alles geeft een onovertroffen eindresultaat: klassevol bedlinnen. Elegantie, luxe en kwaliteit; zonder compromissen.

Lysdrap werkt met het allerfijnste, Egyptische garen voor perkaal katoen, luxe satijn en linnen. Je kan kiezen uit meer dan 75 verschillende kleuren. Het beddengoed vraagt bijna of geen strijkwerk en voelt heel zacht aan de huid.

Wij helpen je in de winkel graag verder met het kiezen, samenstellen en ontwerpen van je bedlinnen, aan de hand van voorbeelden en kleurstalen. Of je nu kiest voor klassiek, modern of tijdloos, het kan allemaal. Dit maatwerk vraagt om een levertermijn van 4 tot 6 weken. Wacht dus niet te lang voor het mooiste cadeau: een ideale nachtrust.

Lysdrap

Lysdrap
Lysdrap

Lysdrap

In Het Woud Leuven

Exclusief in onze winkel

Deze producten zijn exclusief te koop in onze winkel .

Hebben we je interesse gewekt?

Neem contact met ons op! Onze winkel